Related Posts with Thumbnails

24 Aralık 2009 Perşembe

Arkadaşım Maymun Incelemesi Bölüm 1 (hikâyesi)





Cartoon Network çizgi film serisi, arkadaşım maymun (jimnastik arkadaşım) yada orijinal adıyla My Gym Partner's a Monkey, tam anlamıyla ormanda bir gezi. 12 yaşındaki Adam Lyon (Adam Aslan) hayvanların gönderildiği Charles Darwin Orta Okulu’na gitmeye başlar.

Soyadı aslan olan bu 12 yaşındaki çocuk, yanlışlıkla, bir yazım hatası yüzünden bu okula gönderilmiştir.

Çünkü Charles Darwin Ortaokul’u bir yağmur ormanı gibidir ve hiçbir hayvan eksik kalmamalıdır. Maymunlar ve şempanzelerin rahatı için sınıflarda tavandan sarkıtılan lastikler, su yaratıklarının rahatça dolaşabilmesi için koridolarda suyolları ve kuşların serbestçe uçabilmesi içinde geniş bir bahçesi vardır.

Diğer öğrencileri yemeyin yazılı uyarı işaretleri nedeniyle Adam bu okulda oldukça endişeli günler geçirir. Belirtilen zamanda jimnastik salonunda hazır bulunmak zorundadır. Bu yeni ortama alışmak için biraz çaba sarf eder, goriller, zürafalar, yılan, kuş, balık ve yarasalarla birlikte vakit geçirir. Bir sürü sınıf, bir sürü hayvan ve bunların içinde tek bir insan… Etrafında Virgil "Bull" Sharkowski (Köpekbalığı) adında bir kabadayı dolaşır. Fakat Adam, Jacob "Jake" P. Spidermonkey (Jake Maymun) adında deli, çıldırmış ama bir o kadar da eğlenceli bir arkadaş bulur.

0 yorum on "Arkadaşım Maymun Incelemesi Bölüm 1 (hikâyesi)"

Yorum Gönder