Related Posts with Thumbnails

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Ed, Edd, Eddy





Fanteziye kaçmadan farklı bir dünya nasıl yaratılır? Ed, Edd ve Eddy bu sorunun cevabını vermiş. 

1- Uğruna herşeyin feda edilebileceği, büyük, sulu beyaz şekerler var. Bunların adı çenekıran. Ve çok tatlılar... Karakterlerden biri bu şekeri bütün olarak ağzına attığında gerçekten komik görünüyor. 

2- Para kazanma hırsı Eddy'i belki hiç bir zaman bir iş adamı yapmayacak. Ama o en iyi arkadaşlarıyla birikte, mahalledeki çocukların bozuk paralarını almak için her yolu deneyecek. 

3- Ed, bir et suyu canavarı. Et suyuna bayılıyor. Et suyunu çenekıranlardan bile çok seviyor. Bu yüzden Eddy'nin çenekıranlara ulaşma planları bazen suya düşüyor.

4- Mahallenin en zekisi Edd. Onun gibi akıllı bir çocuğun, Eddy ve Ed gibi iki arkadaşı olabilmesine şaşıyorum. Fakat birlikte çok iyi anlaşıyorlar. O üçü birbirlerinin eksiklerini kapatıyor. Onlarla takılması Edd'in isminin "iki d'li" şeklinde anılmasına sebep olmasına karşın o bundan rahatsız değil. Türlü türlü icatlarıyla Eddy'nin planlarına yardımcı oluyor.

Mahallenin diğer çocuklarıyla bu üç kafadar arasında sürekli bir çekişme var. Çocuklar, harçlıklarını kaptırmak istemiyor, onlarda çenekıranı çok seviyor. Ed, Edd ve Eddy bu çocuklarla hiçbir zaman aynı tarafta yer almıyor. 

Cartoon Network - Çizgi Film


0 yorum on "Ed, Edd, Eddy"

Yorum Gönder