Related Posts with Thumbnails

12 Mayıs 2009 Salı

Samuray Jack





Kişiliği, ahlâklı davranışları ve savaşçılığıyla gerçek bir kahraman. Samuray Jack Cartoon Network'un en karakterli karakteri. 

CN'nin yeni nesil çizgi filmler diye nitelendirdiğimiz yapımlarına, komik karakter çizimleri konusunda yakın olmasına karşın, Samuray Jack oldukça yakışıklı. Üstelik konusu bakımından da alışık olduğumuz eski, kaliteli yapımlara benziyor. Yalnız ufak bir fark var ki, bu farkla hem eski hem de yeni çizgi filmlerden ayrılıyor. Genelde böyle bir maceranın kahramanı bir şekilde geçmişe gönderilir, düşmanlarıyla orada savaşır ve hep geleceğe dönmenin yolları arar. Ancak Samuray Jack'te durum tersine işliyor. Jack geçmişten gelmiştir ve bizden bile çok ilerdeki bir zamana gönderilmiştir. 

Dört kez Emmy ödülü alan çizgi filmin bir finali yapıldı. En büyük kötü karakteri Aqu tabiki herkesin beklediği gibi yeniliyor. Ama devamında ne olacak bilmiyorum. Çizgi filmin diğer üç sezonu yıllar önce yabancı kanallarda yayınlanmış. Uzun televizyon filmleri ve başka programlarda yapılmış. Umarım bunlar kısa zamanda Türkiye'de de yayınlanır.

 

0 yorum on "Samuray Jack"

Yorum Gönder