Related Posts with Thumbnails

26 Mayıs 2009 Salı

Megas XLR





"Coop etrafı dağıtmayı çok seviyor." Eğer babası olsam böyle derdim. Ama bu adam delirmiş. O harika robotu bu kaçığın eline kim verdi.

CN'in çocuklar için yararlı olup olmadığı kaygısı taşımayan çizgi filmlerinden biri. Fakat bu onun güzel bir yapım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Coop gelişmiş yaşam formlarının yaşadığı yabancı gezegenleri dağıtıyor, bazen kendi şehrinide yok ediyor. Yinede bir kahraman olmasını biliyor. Onu kahraman yapan özelliklerin başında, ne yaparsa yapsın oldukça iyi niyetli olması, kötülerle savaşması, Glorftlar'ı kovalaması, Kiwa'nın ona her durumda güvenmesi geliyor.

*Jamie ile birlikte sosisli sandviç yemek, video oyunları oynamak, sonra Megas'a atlayıp sokakları metrelerce yukarıdan seyrederek turlamak oldukça eğlenceli olsa gerek.
*Savunma Gücü gibi gerçek kahramanları kendisine benzetmese iyi olurdu. Duyduğumuza göre artık zamanlarını patlamış mısır yiyip, oyun oynamakla geçiriyorlarmış.
*Goat'ın Coop'un hayatında önemli bir yeri olmalı. Nede olsa Megas'ı onun çöplüğünde buldu.
*Kiwa bir komutan, gelecekten geldi, harika bir savaşcı ve çok akıllı, Megas hakkında her şeyi biliyor. Cook robotlarla savaşırken, arabanın arka koltuğunda sabırla oturmasını
anlayamıyorum.
*Gorrath gibi biri nasıl olurda Glorftlar'ıyla Megas'ı yapmış olabilir bilmiyorum. Madem birkez yapmışlar. Deliler gibi Coop'un peşinde dolanacaklarını yeni bir robot yapsınlar. Hemde daha güçlüsünü.

Bu çizgi filmi diğer birçok çizgi filme tercih ederim. Çünkü çok eğlenceli. Vur, parçala Megas.

0 yorum on "Megas XLR"

Yorum Gönder