Related Posts with Thumbnails

29 Eylül 2009 Salı

GOBOTS

0 yorum
Bu resmi nette görür görmez tanıdım. Kanal 6'da yayınlanırdı. Transformers tarzı bir çizgi filmdi, ancak bu robotlar daha sempatiktiler...Bu çizgi filmde de, robotlar çeşitli araçlara dönüşürdü. Fakat Transformers kadar popüler değildi maalesef..

POPPLES

0 yorum

1994 yılında HBB kanalında yayınlanmış çizgi film. Ben izlemediğim için konusunu bilemiyorum..İzleyen varsa yorum girsin lütfen...

Bugs bunny - Tazmanya canavarı -3

0 yorum
Bugs bunny - Tazmanya canavarı -3Bugs bunny çizgi film izle, yeni çizgi filmler.

Tom ve Jerry Hangi Cadı çizgi film izle

0 yorum
Tom ve Jerry Hangi Cadı çzigi film izle, yeni çizgi filmler, canlı çizgi film izle, yeni çizgi filmler.

Bugs bunny - Tazmanya canavarı -4

0 yorum
bugs bunny - tazmanya canavarı -4, bugs bunny çizgi film izle, yeni çizgi filmler, canlı çizgi film izle.

Noel baba taz ve bugs bunny

0 yorum
Noel baba taz ve bugs bunny çizgi film izle, yeni çizgi filmler, bedava çizgi film seyret.

Tarçın ve Arkadaşları Yeni 1. Bölüm çizgi film izle

0 yorum
Tarçın ve Arkadaşları 1. Bölüm, çizgi film izle, yeni çizgi filmler, bedava çizgi film izle.

28 Eylül 2009 Pazartesi

CHARLOTTE

0 yorum
TRT'nin yaz tatili kuşağında yayınlanmıştı. Charlotte Kanada'da bir çiftlikte yaşardı. Annesi, babasından ayrılmış ama o gece Kanada'ya geri dönmüştü. Charlotte'un babası, anasını karşılamaya giderken fırtınada kaza geçirip ölünce, Charlotte'un aslında çok zengin bir lord olan Fransız dedesi, Charlotte'u Paris'teki Mountburn malikhanesine kaçırmıştı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Charlotte'un buradan kurtulma ve annesini bulma çabalarını izlemiştik.

27 Eylül 2009 Pazar

Sandokan bölüm 20 Çizgi film izle

0 yorum
Sandokan Çizgi film bölüm 20, çizgi film videoları, çizgi filmler, yeni çizgi film izle.

26 Eylül 2009 Cumartesi

DİNAZOR DENVER

0 yorum

Bir grup oğlan arka bahçeyi kazarken eşşek kadar bir yumurta bulmuşlar, yumurtadan dana kadar bir dinozor çıkmıştı, mavi gözlü sevimli dinoya, Denver adını takmışlar sonra da beraber alemlere akmışlardı.

25 Eylül 2009 Cuma

Sandokan bölüm 19 Çizgi film izle

0 yorum
Sandokan Çizgi film bölüm 19, sandokan çizgi filmleri, sandokan izle, sandokan çizgi film video. Çizgi film izle.

VARYEMEZ AMCA

0 yorum

Bu çizgi filmin kahramanı bizim Donald Duck'ın Ördek kent'de yaşayan zengin pinti amcası Varyemez'di. Donald birgün küçük yeğenleri Cin, Can ve Cem'i Varyemez'in evine bırakıyor ve maceralarımız başlıyordu. Bir tane kötü tip vardı büyü yapmak için Varyemez'in uğur parasının peşindeydi.

Pucca Bölüm 11 - Kazanılmış bir galibiyet çizgi film izle

0 yorum
Pucca Bölüm 11 - Kazanılmış bir galibiyet çizgi film izlePucca Kazanılmış bir güç, pucca A force of won, pucca resimleri, pucca videoları, pucca çizgi film izle, yeni çizgi filmler, çizgi film izle, pucca izle, pucca seyret, ninja pucca, HD çizgi film, Puka filmi, puka "çizgi film izle" HQ çizgi film, izle, bak.

Sandokan bölüm 18 Çizgi film izle

0 yorum
Sandokan Çizgi film bölüm 18, sandokan izle, çizgi filmler, bedava çizgi film seyret.

Sandokan bölüm 17 Çizgi film izle

0 yorum
Sandokan Çizgi film bölüm 17Sandoka çizgi film izle, yeni çizgi filmler, bedava çizgi film izle.

kayu çizgi film izle 5

0 yorum

Kayunun belkide en güzel bölümü herkese iyi eğlenceler tatlı seyirler

kayu çizgi film izle 4

0 yorum

kayu çizgi filmi gerçekten harika bir film bütün çocuklara gönül rahatlığıyla önerilebilir.Yumurcak tv nin en güzel çizgi filmlerinden biri bundan böyle blogumuzda düzenli bir şekilde yayın yapacaktır.4. bölüümü iyi seyirler

kayu çizgi film izle 3

0 yorum

Yumurcak tv nin en güzel çizgi filmlerinden biri bundan böyle blogumuzda düzenli bir şekilde yayın yapacaktır.3. bölüümü sizlerle iyi seyirler

kayu çizgi film izle 2

0 yorum
kayu çizgi film izle 2.bölümü

kayu çizgi filmi gerçekten harika bir film bütün çocuklara gönül rahatlığıyla önerilebilir.Yumurcak tv nin en güzel çizgi filmlerinden biri bundan böyle blogumuzda düzenli bir şekilde yayın yapacaktır.2. bölüümü iyi seyirler

kayu çizgi film izle 1

0 yorum

kayu çizgi filmi gerçekten harika bir film bütün çocuklara gönül rahatlığıyla önerilebilir.Yumurcak tv nin en güzel çizgi filmlerinden biri bundan böyle blogumuzda düzenli bir şekilde yayın yapacaktır.1. bölüümü iyi seyirler

Secmece-Çizgifilmizle

0 yorum

Ay Savascisi Cizgi-film-izle

0 yorum

Tom ve Jerry - Çizgi Film

0 yorum

24 Eylül 2009 Perşembe

KAYIP DÜNYALAR

0 yorum

Muhteşem bir Fransız çizgi filmiydi. Çok etkileyici bir jenerik müziği vardı. Bir gezegenin katmanları arasında dolaşarak arzın merkezine, Arcadia kentine inmeye çalışan bir grup insanı anlatıyordu. Bu arada Arcadia kelimesi bende hep gizem uyandırmıştır...

CLEMENTİNE

0 yorum

Muhteşem Fransızca bir jenerik şarkısı vardı. O günün çocukları arasında bugün ekol olmuş bir dizidir. Bu Clementine uçak kazası geçirip sakat kalmış bir kızcağızdı. Birgün buna kocaman bir küre içinde uça uça Hemera diye güzel bir peri geliyordu. Sonra Clementine bu periyle dünyayı gezerek maceradan maceraya koşuyordu. Bu dizide çok korkunç ateşten adamlar da vardı. Clementine bunlara karşı savaşır, paçası sıkışınca Hemera uçan küresinin içinde gelir, Clementine'i alır götürürdü.

HIZLI YARIŞÇI

0 yorum

Speed adıyla bilinen genç yarışçı Go Mizune, amacına dünyanın en iyisi olmayı koymuştur. Bu amaçla kendi evinde ailesiyle imal ettiği bir araba ile yarışlara katılarak adım adım en iyi olmayı düşler. Mach 5 ismini koyduğu bu araba, aslında pek de sıradan bir araba değildir. İnanılmaz hıza ve mavevra yeteneğine sahiptir. Buna ek olarak acil durumlarda kontrolü alabilen basit bir bilgisayar ve yarış sırasında etrafı kollayacak uzaktan kumandalı ve kameralı bir mini planöre sahiptir. Go'nun arkadaşlarının da moral desteğiyle kazandığı ilk yarışlarıyla birlikte yavaş yavaş adından söz ettirmesi, Racer X'in hiç de hoşuna gitmemiştir. Racer X, bilinen en hızlı ve esrarengiz yarışçıdır. Bu maskeli yarışçı hakkında bilinmeyense kazanmayı bir takıntı haline getirmesi bu amaçla hileler ve tuzaklar başta olmak üzere her yolu denemesidir. En iyi olmak isteyen bu iki yarışçı uzun yarış mevsimi boyunca kaçınılmaz şekilde karşı karşıya gelecektir.

KADER İKİZLERİ

0 yorum

Müthiş Fransız klasiği çizgi dizi. jules ve julie, biri çinli biri ingiliz 10 yaşlarında iki çocuktur. Aslında ikiz değildirler. Onlara ikiz dememizin nedeni, dolunaylı bir gecede, aynı yerde, aynı anda, farklı annelerden dünyaya gelmiş olmaları, yani kader ikizleri olmalarıdır. İkizlerin ikisininde anneleri doğumda ölür. Onları kader ikizi yapan sadece bu değildir. Kehanete göre ikizler çin imparatorluğunun sonunu getireceklerdir. Çin imparatoru da bunu bildiğinden öldürülmelerini emreder. Babaları yakalanır ancak ikizler Fransa'ya giden bir gemiye bindirilerek kurtarılır. İkizlerimiz büyüdükçe kendilerindeki doğa üstü güçlerin farkına varmaya başlarlar. Ancak bazı güçler sadece birarada olduklarında ortaya çıkmaktadır.

HEİDİ

0 yorum
Heidi kara saçlı ve domates yanaklı bir kızdı. Keçi çobanı Peter'le dağbaşlarına çıkar oyunlar oynardı. "Büyüükkbabaaa, büyüükbabaa" diye çığlıklar atar, büyükbaba da sussun diye buna keçi peyniri kızartırdı. Ah o peynirden nasıl canım çekerdi anlatamam. Birde yuvarlak küçük ekmekleri vardı, kopara kopara yerlerdi...Neyse.. Sonradan Heidi büyük şehire indi ve Clara ile arkadaş oldu. Ama peynirsiz yaşayamayacağını anladığı için, sonunda dağlara geri dönmüştü.

SPORTMEN BİLLY

0 yorum

Başka bir gezegenden gelmiş olan Billy'nin tek amacı iyi bir sporcu olmak ve dünyada sporu korumaktı. Tabi onu engellemek isteyen kötülerde vardı. Billy nezaman başı sıkışsa spor çantasından bir spor malzemesi çıkartıp işini bi güzel hallederdi. Özellikle çantasından küçük oyuncak bir araba çıkartıp sonrada ona binip gidişini hiç unutmam. Nedense aklımda bu kalmış?...

UÇAN KAZ

0 yorum

Bu çizgifilmi görünce aklıma abimin mavi tişörtü gelir. O tişörtte Nils'in resmi vardı çünkü. Hep bende giymek istemişimdir o tişörtü çocukluk işte..Neyse gelelim Nils'e..Nils diye tembel bir çocuk birgün sihirli cüceyi kızdırır ve onun hışmına uğrar. Cüce Nils'i parmak çocuğa dönüştürmüştür. Nils de, evcil kaz Morton'un sırtına atlayıp kendini yollara vurmuştur. Serinin devamında bunların maceralarını izlemiştik.

ŞEKER PEMBE

0 yorum

Orjinal ismi Serendipity. TRT'nin Cumartesi'den Cumartesi'ye isimli kuşağında yayınlanırdı. Küçük bir oğlan ve şeker pemboş, bir adada yaşardı. Bunların maceraları anlatılırdı. Bunlara akıl veren gözlüklü, bilge bir yunus ta vardı, o da bir mağara da yaşıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam, bu mağrada birde deniz kızı prenses vardı...

MONÇİÇİLER

0 yorum

Bunlar Monçiçiya diye bir ülkede mutlu mutlu yaşayan küçük sevimli maymuncuklardı. Şarkısı süperdi (çi çi çi...monçiçi monçiçi). Bu da yine unutulmaz klasiklerden biridir.

M.A.S.K

0 yorum

Hatırladığım kadarıyla 2 grup vardı mask ve venom diye. Maskeliler iyi adamlardı ve normal işleri güçleri vardı. Venom pürüz cıkardıgında gerekli elemanlar lider tarafından secilir ve kollarındaki saatlerden göreve cagırılırlardı. Görevdeyken özel bir giysi ve maske giyerlerdi.

SAMURAİ PİZZA CATS

0 yorum

İlk kez kanal 6 ekranlarında gösterilmiş çizgi film. bir garip robotik kıyafetler giyen ve pizzacıda çalışan, olay mahaline çalıştıkları pizzacıdaki bir çeşit toptan ateşlenerek giden, ikisi erkek biri dişi üç kediden oluşan takımın kötü karga ninjalara karşı mücadelesini anlatılıyordu.

SHE-RA

0 yorum

He-Man karakterinin kızkardeşiydi. Başka bir gezegende yaşıyordu çünkü bunları bebekken İskeletor bulmasın diye ayırmışlardı, She-ra, kılıcını kaldırır YÜCE RUHUN ADINA, ADIM ŞİİRAAA diye bağırır, birden tipi değişirdi. Rengarenk kanatları ve boynuzu olan bir atı da vardı.

THUNDERCATS

0 yorum

Star tv de yayınlanmıştı. Muhteşem müziğiyle heyecanlı bir çizgi filmdi. Bunların hepsi kedigil yaratıklardı. Liderleri Lyno adeleli ve kırmızı yeleli bir tipti. Pumara Cheetara Bengali Tigra diğer karakterlerdendi. Bunların yanında Kit ve Kat diye iki de çömez kedigil vardı. Hep beraber Mummra'ya karşı savaşırlardı. Mummra sürekli canavarlar yaratırdı ama Lyno'nun sihirli kılıcına yenilmeye mahkum olurdu.

ALVİN VE ARKADAŞLARI

0 yorum

80'lerde TRT de, 90'larda HBB de yayınlandı. Alvin Simon ve Theodore'un maceralarını anlatan bir çizgi filmdi. Bunların en yaramazı Alvin'di. Elebaşı oydu. Bunlar rock star falandılar galiba. Kendilerini evlat edinen Dave diye bir adamla yaşarlardı. Tuhaf gecelik entarisi gibi kıyafetleri vardı...

TONTONLAR

0 yorum

Bunların bende battaniyesi ve yastık kılıfı vardı, hala saklarım...Bu Tontonlar, benim hayatta ilk fanatiği olduğum çizgi filmdi. HOP HOP HOP, DEĞİŞ TONTON diyerek biçimden biçime giren, form değiştiren, hamur gibi yaratıklardı bunlar.

ARI MAYA

0 yorum

Bu da böyle kız mı erkek mi bilinmez bir arıydı, en azından ben hiç bilemedim, işte böyle kabarık saçları, çizgili donu vardı, çiçekten çiçeğe uçardı. Sevgi ve de mutluluk böcüğüydü kendisi.

ŞİŞKO ALBERT VE ARKADAŞLARI

0 yorum

TRT de yayınlanmıştı..Amerikan sokak serserileri gibi bişeydi bunlar. Şişko Albert ve çetesi. Sonradan bunun filmi de yapıldı..

GENÇ KURT ADAM

0 yorum

Bu da yine bir film uyarlaması çizgi diziydi. Show TV, Teen Wolf filmini yayınlayıp bizlere tanıttıktan sonra, bu çizgifilmi yayınlamaya başlamıştı. Bir lise öğrencisi gencin olmadık anlarda kurt adama dönüşüp, yaşadığı maceraları izlemiştik.

RİCHİE RİCH

0 yorum

Star'da yayınlanırdı. Zengin ötesi bir çocuk olan Richie, Dolar adındaki köpeği ve arkadaşlarıyla maceralar yaşardı. Genelde servetine göz diken hırsızlarla uğraşmak zorunda kalırdı. Herşeyi vardı bu çocuğun. Ben bir de hizmetçi robot İrona'yı çok severdim.

JİMBO

0 yorum

Jimbo isimli bir yavru uçağın maceralarını anlatırdı. Çok ta gaza getirici bir şarkısı vardı, bu eleman uçarken aşağıdan koyunlar, öküzler Jimbooo diye bağırırdı.

G-GÜCÜ

0 yorum

Diğer adı Guardians of Space yada G-FORCE. Tüm Dünya’da Galactor olarak bilinen yeni bir tehdit ortaya çıkar. Galactor’un güçlerine karşı savaşabilmek için ünlü bilim adamı Kouzaburou Nanbu, ninja sanatlarında çok yetenekli 5 gençten oluşan Science Ninja Team Gatchaman’i ortaya çıkartır.

LADY OSCAR

0 yorum

Fransız devrimi ile sona erecek olan aşk savaş ve kahramanlık öykülerini anlatıyordu kahramanımız Oscar Fransua dö Jarjaye erkek gibi yetiştirilmiş çok güzel bir kadındı. Kraliçe Marie Antuanet'in korumasıydı kraliçenin İsveçli sevgilisi Fersen'e aşık olmuş Fersen kraliçeyle, kralı boynuzlarken Paris'in karanlık sokaklarında isyanları bastırmak için çarpışıp durmuştu. Sonunda yıllardır kendini seven seyis Andre ile mercimeği fırına vermiş İhtilal'in patlak vermesi ile Bastille'i havaya uçurup tüm kahramanlarımız topluca Hakkın rahmetine kavuşmuştu.

THUMBELİNA

0 yorum
TRT yayınlardı bu çizgifilmi de. Parmak Kız hikayesinden animeye uyarlanan bu yapımın klasik hikayeden biraz farklı tarzda işlenen senaryosunda Mia isimli küçük bir kızın kendisine verilen bir kitapla başka bir boyuta geçişini ve eve dönmek için verdiği mücadelede yaşadikları anlatılıyor.

KATOLİ

0 yorum
Üçüncü Dünya Savaşı sıralarında Finlandiya'da geçen bir hikayedir. KatoLi' nin annesi iş bulmak için Almanya' ya gider, fakat uzun süre annesinden haber alınamaz. KatoLi büyükanne ve büyükbabası ile bir çiftlikte yaşamaktadır. Fakat savaşla birlikte her şeylerini satmak zorunda kalırlar. KatoLi ise umutla annesinin döneceği günü beklemektedir.

LALABEL

0 yorum

Lalabel, İnsan Dünyası'nda çeşitli büyülü nesneleri veya maddeleri çalan kötü bir sihirbazı durdurmaya çalışan sihirli bir kızdır. Bir kedi yavrusu arkadaşı ve büyü değneğini koyması için bir kasası vardır. Bir gün tesadüf eseri Tachibana çiftinin kapısına iner ve onlarla beraber insan dünyasında yaşamaya başlar. Bir okula kaydolur ve her geçen gün insan dünyası hakkında yeni şeyler öğrenir.

STEP JUNE

0 yorum

1991 yılı tatil ekranı çizgilerinden biriydi. Step Jun kızıl saçlı ve çok zeki minik bir kızdı o kadar akıllıydı ki evinde robotlar yapar banyoda füzeler uçururdu. Bu kız çok akıllı diye bunu koleje göndermişlerdi. Jun kolejde Zero diye bir oğlana aşık olmuştu ama Zero Jun'dan yaşca 10 yıl boyca da 1 metre büyüktü. Motorsikletle dolaşan pislik serseri bir oğlandı.

SİHİRLİ KURDELA

0 yorum

TRT 2 de yayınlanmış ve zamanında çok popüler olmuş bir çizgifilmdir. Birgün bir peri kızının ziyaretine gelmesiyle Himekonun hayatı tamamen değişir. Peri kızı ona sihirli bir kurdela verir. Himeko bu kurdela ile, istediği kişinin görüntüsüne bürünebilmektedir.

DAĞ GÜLÜ

0 yorum

Küçük bir İsveç köyünde yaşayan Randy, bir gün yolda giderken uçak kazasında hayatta kalmayı başaran küçük bir kız bulur. Kız ne yazık ki geçmişe dair hiçbir şey anımsamamaktadır. Randy, onu korumaya ve onunla ilgilenmeye karar verir. Adı Judy olacaktır. Her ikisi beraber büyürler. Birkaç yıl sonra Judy, 16 yaşına girdiğinde, geçmişi hakkında araştırma yapmaya karar verir. Zaten aklında ve kulaklarında geçmişe dair Alp Gülü adında bir şarkı kalmıştır. Randy'nin de yardımıyla, geçmişini bulmak için uzun bir maceraya atılır. II Dünya Savaşı yıllarında, bu iki genç insan, sadece birbirlerine verecekleri destek ve derin aşkla, pek çok zorluğu yenecek ve amaçlarına ulaşacaktır.

KÜÇÜK PRENSES SARA

2 yorum

Çok acıklı bir çizgi diziydi. Hindistan'da büyüyen Sara'yı babası Londra'da bir kız okuluna yazdırmış, sonra iflas edip ölünce Sara da okulda hizmetçi olmuştu. Allahım ne çileler çekti, şımarık zengin kız Lavinia buna ayakkabılarını bile boyatmıştı.

KÜÇÜK KADINLAR

0 yorum

Ülkemizde Küçük Kadınlar ismiyle yayınlasa da, aslında serinin devamı olan, Jo'nun çocukları adlı çizgifilmdir. Jo ve Bhaerle evlenirler. Büyük Teyze March ölmüş, Plumfield'ta O ve kocası Friedrich bir okul açmışlardır. Bir yandan öykülerini yazmayı sürdüren Jo diğer yandan çocukları adlettiği ve birkaçının da kendi öz yeğeni olduğu bir grup öğrenciyle acı ve tatlı pek çok olay yaşayacaktır. Bu çizgifilmi de Kanal D yayınlamıştı.

LADY LİNN

0 yorum
TRT de izlemiştim bu çizgifilmi..Küçük lady Lynn'in annesi yoktu babası da iş için biryerlere giderdi hep. Bunun Sarah diye baba bir, ana ayrı, bir ablası vardı dedeleri bu Sarah'yı sever başka kadından oldu diye Lynn'i sevmezdi. Sarah veremdi. Bir de nişanlısı vardı galiba, Lynn de bu nişanlının küçük erkek kardeşi ile takılırdı. Sonunda ne oldu bilmiyorum.

İKİZLER

0 yorum

The Twins At St Clare's. TRT 1 de yayınlanmış çizgi dizi. Pat ve Isabel isimli ikiz kızkardeşler ailelerinin isteği doğrultusunda St. Clare yatılı okuluna yazılır. Ancak bu yeni okuldan hiç hoşlanmazlar. Çünkü fazlasıyla ukala oldukları için yeni çevrelerinde de pek sevilmemektedirler. Ancak gün geçtikçe edindikleri yeni arkadaşları ve öğretmenleriyle ilişkileri düzelecek, St. Clare akademisinde pek çok yeni macera yaşayacaklardır.

YEŞİL ÇATILILARIN KIZI ANNA

0 yorum

90'ların başında Show TV'de yayınlanmıştı. Bir çiftçi ailesinin evlat edindiği Anne Shirley isimli kimsesiz bir kızın maceralarını anlatırdı. Bu kızın en büyük özelliği inanılmaz bir hayal gücü olması ve hayallere dalarak kendini ve herşeyi unutabilme becerisiydi. Anne komşu çiftliğin kızı Diana ile arkadaş olmuş okulda kırmızı saçıyla alay eden Gilbert'in kafasında taştahtasını kırmıştı.

ŞEKER KIZ CANDY

0 yorum

Çok eskiydi, seyrettiğimiz ilk kocaman gözlü, kabarık sarı saçlı, acı çeken kızlı japon çizgisiydi. En acıklı bölümünde Candy'nin sevgilisi Anthony attan düşüp beyin üzeri çakılarak Hakkın rahmetine kavuşmuş, Candycik ağlamaktan helak olmuştu.Ama sonunu hiç izleyemedim ben bunun.

UZUN BACAKLI BABA

0 yorum

Judy kimsesiz yetim bir kızdı. Birgün esrarengiz bir adam bunu Lincoln Lisesine yatılı olarak göndermişti. Kızımız hiç görmediği adama "Sevgili Uzunbacaklı Babam" diye mektuplar yazardı. Okulda oda arkadaşları Sallie ve Julia ile maceralar yaşardı. Yetim olduğunu gizlediği için hep korkular çeker, mutsuz olurdu.

GEORGİE

0 yorum

TRT de yayınlanmış ilk defa, ama ben bunu Kanal D'de izledim..Avustralyalı bir çiftçi, ormanda bebekken bulduğu Georgie'yi evine alır ve kendi kızı gibi büyütür. Georgie'nin bileğinde takılı olan altın bilezik, ailesinden kalan tek yadigardır. İki üvey abisi Abel ve Arthur, babaları gibi onu çok sever ancak üvey annesi ona hep istenmeyen bir yabancı gözüyle bakar. Üvey babası, Georgie'yi kurtarmak için hayatını kaybedince üvey annesinin nefreti daha da büyür. Georgie, büyüyüp güzel bir genç kız olduğunda üvey abilerinin sevgisi aşka dönüşür. Georgie ise tanıştığı yakışıklı bir İngiliz aristokrat olan Lowell'a aşık olur. Üvey annesi gerçeği açıklayıp onu bir sürgünün kızı olmakla suçlayınca Georgie evi terk eder. Gerçek ailesini ve Lowell'ı bulmak ve altın bileziğinin sırrını çözmek için İngiltere'ye doğru yola çıkar. Ona umutsuzca aşık olan üvey abileri Abel ve Arthur da Georgie'nin peşinden gider. Üçü birden Londra aristokratlarının acımasız dünyası içine sürüklenir

ÇİÇEK KIZ LUNLUN

0 yorum

Lunlun isimli kız aslında Çiçek ülkesinin prensesi olduğunu öğrenmişti, ama ülkesini kurtarmak için Yedi Renkli Çiçek'i arayıp bulması gerekiyordu. Yanına kedisiyle köpeğini alıp dünyayı gezmeye başlamıştı. Bunun bir çiçek anahtarı vardı, bu anahtarı bir çiçeğe doğru açar ve üzerindeki kıyafet değişirdi. Böylece her ortama uygun elbise giyebilirdi. Lunlun'u kötü bir kadınla, kadının uşağı olan kunduz cinsi bir yaratık kovalardı. Bu kız yedi renkli çiçeği bir türlü bulamamış, eve dönüp çiçeğin evin bahçesinde açtığını görmüştü. Sonunda çiçek ülkesine giderek Seli isimli oğlanla da işi pişirmişti. Her bölümün sonunda çiçek dilinde bilmemne şu anlama gelir diye bir çiçek tanıtılırdı.

STRİKERS

0 yorum
Shun Godai, İtalya'ya büyükbabasının yanına gelir. Büyükbabası, Godai şirketler grubunun başındadır ve Shun'un bu görevi ondan almasını istemektedir. Ancak Shun, İtalya'da kendine başka bir ilgi alanı bulmuştur; Futbol. Büyükbabası, Shun'un futbol oynaması karşı çıkar. Çünkü; Shun babası da futbol için onları bırakmış, şirketi devredebileceği sadece Shun kalmıştır. Ancak rüzgar, Shun'u, büyükbabasının sahibi olduğu, Godai futbol takımına sürükler. Ülkemizde Star'da yayınlandı.

TRANSFORMERS

0 yorum
Star1 de yayınlanmıştı, özellikle oğlanlar daha çok severdi bunu. Çünkü araba ve kamyonlar hakkındaydı. Kahramanımız arabalar hızla giderken birden bükülüp katlanmaya başlar ve robota dönüşürlerdi. Sonra da bir güzel kötülerle dövüşürlerdi.

İSAMU

0 yorum

Bir samuray baba ve bir kızılderili annenin oğlu olan İsamu, bir gün annesini kaza sonucu kaybeder. Babası ise artık hiçbir şey hatırlamamaktadır. İsamu önce altın madeninde çalışan adamlar tarafından büyütülür, daha sonrada ünlü ve kötü Wintage ailesi tarafından evlatlık alınır. Wintage ailesi İsamu' yu çok yetenekli bir kovboy olarak yetiştirir ve kötü amaçları için İsamu' yu kullanmaya başlarlar. Bunu farkeden İsamu, Wintage ailesinin yanından ayrılır ve kendini gangısterlere karşı koyan bir kovboy olmaya adar.

JUMARU

0 yorum

Küçük çocukların horoz dövüştürür gibi robotlarını dövüştürdükleri bir animeydi buda. Robotları Laptop ile yönetirlerdi. Sanşiro'nun robotunun adı Jumaruydu. Jumaru her seferinde dayak yer ama sonunda kazanırdı...

RAHAN

0 yorum

Show tv de yayınlanmış bir fransız çizgifilmi. Bunun da müziği çok güzeldi. Kabilesi yanardağ altında kalıp yok olan Rahan, diğer kabileleri bulmak için yollara düşer, ve tabi başından bir sürü macera geçer(her çizgifilmde olduğu gibi). Rahan'ın boynunda babasından kalan, her dişinin başka bir anlamı olan, fildişi kolyesi ve pusula olarak kullandığı birde bıçağı vardı..

MARCO

0 yorum

Ben hatırlamıyorum bunu ama genede konusunu yazayım.. Marco ailesiyle İtalya'da yaşıyordu. Babası da doktordu ama fakirlere parasız baktığından borçlar almış yürümüş Marco'nun annesi de Arjantin'e çalışmaya gitmişti. Gel zaman git zaman anneden ses çıkmaz olunca Marco kalkıp Arjantin'e gitmiş annesini aramaya koyulmuştu.

GENKİ

0 yorum

Teleon kanalında yayınlanmış acıklı bir Japon çizgi filmiydi. Genki başarısız bir boksörün oğluydu babası kanlı bir dövüş sonunda ölünce, zengin dedelerinin yanına gitmek zorunda kalmıştı. Kafasına boksör olmayı koymuş sürekli çalışırdı. Gözlerini geliştirmek için elektrik direklerine tırmanıp trenlere bakardı. Yaşlı bir adamdan da ders alırdı. Acıların çocuğu küçük Genki...

GEZGİN

0 yorum

En sevdiğim çizgifilmlerden biri. 31. yüzyılda geçen mitolojik çağların kahramanlarının uzay maceralarını anlatan bir çizgi filmdi. Uzaylılar Odisseus uzay gemisinin kaptanı Ulysses'in oğlu Telemakos'u kaçırıyor kaptan da Kikloklar'ı kesip oğlanı kurtarıyordu yanında bonus olarak bir de uzaylı kız geliyordu. Fakat Kikloklar'ı kestiği için tanrıların kralı Zeus Odisseus'u cezalandırıp dış uzaya atmıştı. Dizinin kalanında kahramanlarımızın dünyanın yolunu bulma çabalarını izlemiştik. Ama dünyaya gidebilmek için önce Hades krallığını bulmaları gerekiyordu.